Verzenden & Retourneren

Hoe werkt dit bij Casa De Regalo?

Verzenden
Om risico op breuk te voorkomen verzenden wij altijd in zeer goede verpakking en waar nodig in een dubbele doos. Wij werken met PostNL. Hierdoor bezorgen wij snel en zorgvuldig. Samen met PostNL kunnen wij uw bestelling van maandag t/m zaterdag bezorgen. Altijd volgens afspraak en op tijd!

Door de stevige en veilige verpakking zijn wij wel genoodzaakt om een vergoeding van €6,95 per pakket te vragen.

Wij streven altijd naar verzending binnen 2-3 werkdagen. Dit kunnen we niet altijd garanderen. Heeft u haast met verzenden, vermeld dit dan in het opmerkingen veld bij uw bestelling.

Unieke producten
Aangezien alle producten handgemaakt en handbeschilderd zijn is geen enkel product hetzelfde. Producten kunnen daarom iets afwijken van de foto´s die op de webshop staan. Wanneer u onverhoopt niet tevreden bent, kunt u het product retourneren.

Retourneren
Bij online aankopen die u in overleg met ons hebt laten opsturen heeft u recht op herroeping. Voor alle bestelde producten geldt een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel. Gedurende 14 kalenderdagen mag u de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. Om die reden kunt u bij ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling, een artikel retour sturen of terugbrengen.
Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en zorgvuldige verpakking met een opgave van de gemaakte verzendkosten aan Casa De Regalo te retourneren.
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht is het voldoende om ons hierover via mail (casaderegaloo@gmail.com) te informeren.

Houdt u er rekening mee dat de artikelen niet later dan 14 dagen, na de dag waarop u het artikel hebt ontvangen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. 

U kunt uw bestelling retourneren naar het volgende adres: 
Krakeling 9
2121BK Bennebroek

De retourzending is voor rekening van de koper. U ontvangt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment dat wij de artikelen van de aankoop hebben terug ontvangen het aankoopbedrag terug. Bij retour wordt de waarde van de artikelen terugbetaald tot een maximum als wat bij aankoop is betaald. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer (deels) kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. U dient zelf zorg te dragen voor transport van de retourzending. Zorg daarom altijd voor een verzendbewijs.

Meer informatie
Voor vragen over het retourneren en ruilen kunt u contact met ons opnemen:
via mail op casaderegaloo@gmail.com
Afhalen bij ons is 10% korting.